Говоритиме голосами акторів: Meta анонсувала запуск нової функції для свого чат-бота

Політика

Компанія Meta планує представити нову функцію для свого чат-бота Meta AI. Вона дозволить користувачам обирати голос для свого цифрового помічника з переліку знаменитостей, таких як Джуді Денч, Крістен Белл, Джон Сена, Аквафіна і Кіген-Майкл Кі.

Про це повідомляє Reuters.

Meta планує оголосити про нову функцію на своїй щорічній конференції Connect, що розпочнеться в середу, 25 вересня.

Тоді ж компанія представить першу версію окулярів доповненої реальності та обговорить свої плани щодо розвитку апаратних продуктів, таких як смартокуляри Ray-Ban Meta.

Нові аудіофункції стануть доступними в США та інших англомовних країнах у застосунках Facebook, Instagram і WhatsApp вже цього тижня.Раніше в Meta зазначили, що компанія прагне запровадити продукти генеративного штучного інтелекту для мільйонів своїх користувачів, конкуруючи з OpenAI та Google. Компанія має намір зробити свій чат-бот частиною інтерфейсу власних застосунків, додаючи нові функції та можливості.

Наразі асистент Meta здатний брати участь у текстових чатах, генерувати зображення у відповідь на запити користувачів.

Минулого року компанія запустила текстові версії чат-боту з використанням персонажів-зірок, натхненні Періс Хілтон та Снуп Доггом, але вони не здобули популярності серед користувачів.

Раніше в Meta оголосили, що створять нові акаунти для підлітків в Instagram. Компанія хоче надати батькам більше контролю над тим, як їхні діти користуються застосунком.

Також соцмережа Instagram анонсувала нову функцію, що дозволяє користувачам додавати пісню на свій профіль.

А нещодавно Instagram випустив оновлення й розширив творчий функціонал. Ідеться про нові шрифти, текстові анімації, збільшення ліміту каруселі та наліпки до фотографій і каруселей.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь