РОСІЯНИ ПОЧАЛИ ВСТАНОВЛЮВАТИ НА СВОЇ БПЛА КАМЕРИ ЗАДНЬОГО ВИДУ: НАВІЩО ВОНИ ПОТРІБНІ

Війна

РОСІЯНИ ПОЧАЛИ ВСТАНОВЛЮВАТИ НА СВОЇ БПЛА КАМЕРИ ЗАДНЬОГО ВИДУ: НАВІЩО ВОНИ ПОТРІБНІ

На думку експертів, це повинно попередити оператора про наближення зенітного FPV-дрона

Росіяни не тільки збільшують виробництво дронів, вони почали встановлювати на свої розвідувальні безпілотники камери заднього огляду. Про це повідомляє військовий портал Defense Express

Фото уламків одного із таких БПЛА виклав у Мережу відомий фахівець у галузі військових радіотехнологій Сергій “Флеш”.

“Дякую хлопцям за інформацію. Противник для захисту від наших зенітних дронів ставить на БПЛА камери заднього огляду”, – написав він.

Як повідомляє у свою чергу Defense Express, від роздумів до реалізації концепції пройшло близько двох тижнів. Таким чином, росіяни навчились дуже швидко реагувати на нові виклики з боку українських БПЛА.

Експерти встановили, що безпілотник, який можна бачити на фото, скоріш за все є дроном типу ZALA 421. Це розвідувальний апарат виробництва російської компанії ZALA Aero Group.

Він отримав мініатюрну камеру, яку під’єднали до кастомного приладу від російського виробника. Так що у оператора з’явилась можливість прийняти заходи при наближенні українського БПЛА

Наприклад, російський дрон може спробувати відірватися на швидкості (швидкість зенітного FPV-дрона дуже обмежена). Загалом експерти прогнозують подальше зростання кількості контрзаходів. Наприклад, росіяни можуть почати встановлювати на свої БПЛА невеликі засоби РЕБ.

УКРАЇНСЬКІ ЗЕНІТНІ ДРОНИ – ЩО ВІДОМО

Нагадаємо, раніше в Мережу виклали відео, на якому можна бачити, як український дрон врізається у російський ударний гелікоптер Мі-28. Після цього відео переривається.

Пізніше росіяни підтвердили, що українські FPV-дрони стали реальною загрозою і становлять для гелікоптерів навіть більшу небезпеку, аніж зенітні ракети.

Cтeфaнчyк під час відпустки вuйшoв в людu з дpyжuнoю –
Руслан Стефанчук – ще одна не нова постать в українській політиці від команди президента. У Стефанчука уже є достатньо політичного досвіду, тому не дивно, що у команді Зеленського його та…

ПРОГУЛЯНКА СЛОНІВ ЗА $2 МЛН НА ГОДИНУ”: ЯК 52 СТЕЛС-ВИНИЩУВАЧІ ОДНОЧАСНО ПІДНЯЛИСЯ В ПОВІТРЯ
За словами американських журналістів, на базі “Гілл” запустили більше винищувачів п’ятого покоління 52, ніж коли-небудь було побудовано окремо взятою країною.

Очищення столових приборів: швидкі методи для усунення нальоту
Тьмяні столові прилади мають не дуже привабливий вигляд та викликають негативні емоції. Тому, слід знати, як їх очистити швидко та якісно.

Залишити відповідь