Запрошення України в НАТО є частиною Плану перемоги України, – Єрмак.

Суспільство

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зазначив, що План перемоги України містить чітке бачення кроків, які необхідно вжити для забезпечення справедливого та тривалого миру. План перемоги складається з військової та дипломатичної частин.

Андрій Єрмак написав у Telegram: «Запрошення України до НАТО є частиною плану перемоги. Я так само закликав партнерів не зважати на погрози щодо ескалації з боку рф».

Єрмак каже, що Україна наростила виробництво зброї в шість разів, однак досі їй бракує ресурсів, щоб задовольнити всі потреби.

“Ми повинні мати перевагу на полі бою, щоб змусити Путіна припинити бойові дії. Ми дуже стараємося. Без кораблів ми знищили Чорноморський флот. Не маючи переваги в повітрі, ми зупинили російське просування на більшості напрямків, включно з Харковом. Без страху ми повернули війну в Росію. Україна наростила виробництво зброї в шість разів. Однак нам усе ще не вистачає ресурсів, технологій і часу, щоб виготовляти все необхідне”, – йдеться у повідомленні.

Він закликав наших союзників збільшити й пришвидшити доправлення пакетів військової допомоги.

“Засоби протиповітряної оборони, безпілотники, засоби радіоелектронної боротьби, далекобійні системи та артилерійські снаряди – у нашому пріоритетному списку”, – зазначив Єрмак.

Також він закликав партнерів збільшити інвестиції у виробництво української зброї та наголосив на важливості надання Україні дозволу на удари по території РФ і використання заморожених російських активів для підтримки нашої держави.

Зазначимо, Президент України Володимир Зеленський під час виступу на церемонії нагородження премією Американської академії досягнень заявив, що наступні кілька місяців стануть вирішальними у війні Росії проти України.

Зеленський повідомив, що Україна вже має план перемоги, він розрахований на швидкі рішення партнерів у жовтні – грудні.

У Офісі Президента назвали головні положення плану перемоги України. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розкрив деталі.


Копіювати

Залишити відповідь