Частина Херсону залишилась без світла через ворожі обстріли

Політика

Ворожі обстріли призвели до аварійних відключень об’єктів критичної інфраструктури в Херсоні. Частина Дніпровського району залишилася без електропостачання, фахівці оцінюють пошкодження.

У Херсоні через ворожі обстріли знеструмлена частина Дніпровського району. Про це повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко.

«Чергові ворожі обстріли призвели до аварійних відключень об’єктів критичної інфраструктури. Через це знеструмлена частина Дніпровського району Херсона», – повідомив Мрочко.

За його словами, наразі фахівці вивчають обсяг пошкоджень. До аварійно-відновлювальних робіт зможуть приступити, як тільки дозволить безпекова ситуація.

«Про відновлення електропостачання у Дніпровському районі ми повідомимо додатково», – резюмував він.22 вересня через російський обстріл території шахти виникла пожежа. Загинули дві працівниці підприємства.

За останній тиждень окупанти збільшили обстріли України КАБами та дронами, застосувавши понад 900 авіабомб та близько 400 БПЛА.

З 22 на 23 вересня, за останню добу, окупанти втратили на фронті 1330 загарбників, 16 танків і 81 артилерійську систему.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь