Мер Острога вибачився, що п’яним побив жінку і співав російські пісні у День пам’яті захисників

Політика

Міський голова Острога Юрій Ягодка вибачився за побиття місцевої жительки. Вона зробила йому зауваження, коли п’яний мер із заступницями у публічному місці співав «Ой, цветет калина в поле у ручья» в День пам’яті захисників.

«Так, моя провина в тому, що, кажучи по-простому, – напився», написав Юрій Ягодка у Facebook 24 вересня, при тому, що інцидент стався ще 29 серпня.

Тоді у День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, місцева активістка Людмила Франковська повідомила у поліцію про побиття. За її словами, вона проходила повз місцеву бібліотеку, де розташований Центр культури та дозвілля, й почула звідти російську музику. Жінка зайшла у приміщення, щоб зробити зауваження, і виявила там нетверезого Юрія Ягодку. Той із заступницями співав «Ой, цветет калина в поле у ручья».

Після зауваження і короткої розмови чиновник нібито відреагував агресивно і накинувся на жінку з кулаками. Відтак, потерпіла написала заяву за фактом завдання їй тілесних ушкоджень.

Раніше депутату Сокирянської міськради Чернівецької області оголосили підозру у вчиненні смертельної ДТП в стані алкогольного спʼяніння.Володимир Зеленський звільнив із посади голову Івано-Франківської райдержадміністрації Олександра Ярощука за появу на роботі в нетверезому стані.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь