Йому би ще жити, любити, кохати”: у боях за Україну загинув 21-річний захисник з Вінниччини. Фото

Війна

Йому би ще жити, любити, кохати”: у боях за Україну загинув 21-річний захисник з Вінниччини. Фото

Захищаючи Україну, загинув 21-річний воїн з Вінниччини Богдан Лисий. Свій останній бій молодий Герой приняв 16 вересня у Бахмутському районі

Рідні та близькі кажуть, що Богдан мав відкрите серце та щиру душу, попереду в нього ще було ціле життя. Трагічну звістку повідомили у Тульчинській районній державній адміністрації.

Йому би ще жити, любити, кохати…Осиротіла ще одна сім’я. Ще одне молоде життя, обірване війною. Сумуємо та плачемо усією Тульчинщиною, віддаючи на небо ще одного з наших синів – Лисого Богдана Леонідовича”, – зазначено у повідомленні.

Богдан Лисий народився у 2003 році у селі Ярове Шпиківської громади.

“З самого малечку він в усьому допомагав батькам, був добрим, привітним, вихованим, мав багато друзів і, як кожна молода людина, складав плани на майбутнє. Проте їм не судилося здійснитися. Російський окупант обірвав його молоде життя”, – розповіли на малій батьківщині воїна.

Військову службу за контрактом солдат Богдан Лисий проходив на посаді стрільця стрілецького спеціалізованого батальйону.

Деякий час наш Герой-Захисник вважався зниклим безвісти. Вірний військовій присязі, у бою за Україну виявивши стійкість та мужність, 16 вересня 2024 року загинув. Його життя обірвалось в районі населеного пункту Дружба Бахмутського району Донецької області. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Відтепер мати навік одягне чорну хустину, адже її Богданчик більше ніколи не скаже їй “Мамо”, не переступить поріг рідного дому, і не обійме її, не привітає лагідним словом своїх рідних”, – зазначили у Тульчинській районні державній адміністрації.

Рідні, близькі та односельці згадуватимуть Богдана як молодого хлопця з відкритим серцем та щирою душею, додали у Тульчинській РДА. Там висловили щирі співчуття батькам Героя, його сестрам та всім, хто знав, любив і поважав юного і безмежно сильного духом захисника.

НАСТУПНИЙ ТИЖДЕНЬ МОЖЕ СТАТИ ВИЗНАЧАЛЬНИМ, ЩОБ ЗУПИНИТИ ТЕРОР РФ, -ЗЕЛЕНСЬКИЙ У ЗВЕРНЕННІ
Рішучість партнерів має відповідати сміливості українців.

Люта нeгода нaлетіла знeнацька. Вулицями нeсе автівки, сміття і людей! Пoвінь руйнує будинки та забuрає життя. Відео
Люта нeгода нaлетіла знeнацька. Вулицями нeсе автівки, сміття і людей

Рецепт печінкового торта, від якого важко відірватися. Всі хто скоштує, просять рецепт
Печінковий торт – це найпопулярніша закуска української кухні

Залишити відповідь