Загарбники атакували Херсонщину: один загиблий, 18 поранених

Політика

Окупанти продовжують обстрілювати Херсонську область, один загиблий, поранено 18 людей, повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

«Минулої доби під ворожим вогнем і авіаударами опинилися Антонівка, Берислав, Білозерка, Бургунка, Велетенське, Станіслав, Садове, Понятівка, Томина Балка, Широка Балка, Золота Балка, Зміївка, Одрадокам’янка, Новорайськ, Нова Кам’янка, Суханове, Хрещенівка, Михайлівка, Монастирське та місто Херсон», – ідеться в його телеграм-каналі.

Прокудін зазначив, що внаслідок російської агресії 1 людина загинула, ще 18 дістали поранення.

Також він додав, що російські військові влучили в об’єкт критичної інфраструктури, освітні та медичні заклади, банківську установу, офісне приміщення; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 16 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газопровід, гараж, сільгосптехніку та приватні автомобілі.

22 вересня через російський обстріл території шахти виникла пожежа. Загинули дві працівниці підприємства.За останній тиждень окупанти збільшили обстріли України КАБами та дронами, застосувавши понад 900 авіабомб та близько 400 БПЛА.

З 22 на 23 вересня, за останню добу, окупанти втратили на фронті 1330 загарбників, 16 танків і 81 артилерійську систему.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь