Французька краса: б’юті-день бренду Biologique Recherche в Leo Beauty Club

Політика

У просторі Leo Beauty Club у Києві відбувся вечір французького бренду Biologique Recherche. Підприємиці, б’юті інфлюєнсерки та жінки, що турбуються про здоров’я шкіри занурились у світ професійного догляду. Спеціалісти Biologique Recherche розкрили найкращі практики, підходи та історію бренду. Докладніше – у репортажі.

 

«Шкіра – це відображення нас самих; вона не постійна та мінлива – як протягом дня, так і протягом життя. У кожної людини свій Стан шкіри. Методологія Biologique Recherche – це індивідуальний підхід до епідермісу кожної людини на даний момент часу» – пояснює доктор Філіпп Алуш, директор з наукових досліджень та розробок Biologique Recherche.

Такі цінні професійні знання, досвід та далекоглядний підхід гарантують репутацію цього бренду, як виробника ефективних та видатних продуктів.

Метою івенту було знайомство з методологією бренду. Гості пройшли унікальне тестування шкіри на апараті Skin Instant Lab та отримали рекомендації щодо індивідуальних засобів домашнього догляду.

А професійні косметологи LBC подарували усім welcome massage, згідно з протоколом, розробленим Biologique Recherche.

«Я приємно здивована результатами тестування. Адже зазвичай підбирала собі домашній догляд, що закривав зовсім інші потреби моєї шкіри. Буду тестувати новий протокол та засоби, які порадили сьогодні спеціалісти» – коментує гостя вечора Аліна.

 Центральною темою вечора була обрана естетика Франції. Її квітучість підкреслили флористи з Leila Flowers Store.

За дух творчого Парижу відповідали Artbirds Kyiv. Вони допомогли гостям написати власну картину і відчути себе мисткинею на схилах Монмартр.

Приємним доповненням стали подарунки від партнера заходу – українського бренду одягу Eternal Concept Store.

LEO BEAUTY CLUB – міжнародна мережа салонів краси преміум сегменту, представлена у Києві, Варшаві та Дубаї. Винятковий догляд гарантують передові бюті-методики, які широко представлені у мережі. А вишуканий дизайн та піклування про комфорт перетворюють усі косметологічні процедури на ваші улюблені моменти. У просторі краси LBC ви також знайдете найкращі світові бренди для догляду за собою.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь