У Москві з самого ранку палає, валить чорний дим: що саме горить

Війна

У Москві з самого ранку палає, валить чорний дим: що саме горить

У Москві 25 вересня спалахнула сильна пожежа. На заході російської столиці палало складське приміщення

Площа загоряння склала не менше 600 кв. м. Про це повідомили російські ЗМІВони опублікували кадри пожежі на заході Москви рано-вранці 25 вересня. Фото та відео зафіксували стовп чорного диму, що піднімається над епіцентром займання.

Пропагандисти ТАСС стверджують, що пожежа спалахнула на вулиці Горбунова: там горить склад, площа займання склала близько 600 кв м.

Тим часом видання ASTRA уточнює, що, за попередніми даними, вогонь охопив склад автомобільних запчастин. За даними деяких росЗМІ, дах складської будівлі обрушився на всій площі, інші повідомляють про повне руйнування споруди.

Примітно, що провладні розпаблік-мільйонники писали також, що очевидці повідомляли “про гучні хлопки”, також вони відзначали існування загрози перекидання вогню на розташовану поруч АЗС.

“За інформацією SHOT, пожежа почалася на початку шостої ранку в районі 56 км МКАД. Полум’я повністю охопило ангар площею близько 600 квадратних метрів, зараз на місці видно відкритий вогонь і стовп густого чорного диму. За останніми даними, впритул до ангару прибудовано два контейнери з олією та паливом усередині”, – писав один із каналів.

Офіцери спецпідрозділу “Тимур” розповіли, які випробування чекали на них після звільнення острова Зміїний влітку 2022 року.
Бійці ГУР, які звільняли Зміїний, 28 годин блукали в морі на гумовому човні: WSJ розповіла причину

УКРАЇНСЬКІ ШОРТ-ТРЕКІСТИ ЗДОБУЛИ СІМ МЕДАЛЕЙ НА ЗМАГАННЯХ У ДРЕЗДЕНІ
Під час змагань Сидьорко виграла всі чотири свої забіги, а у фіналі встановила найкращий час турніру на найкоротшій дистанції – 00:45:005

Знoву велике та чоpне гоpе… На фpонті загuнув Укpаїнський поет, митець… син відoмих поетів Валентини Отрощенко та Валерія Іллі
Знову Горе. Знову велике та чорне Горе💔

Залишити відповідь