Міноборони розробляє нову амуніцію на прохання військових

Політика

Міноборони України розробляє технічні специфікації для розширення асортименту речового майна для військових, а саме бейсболки, штанів із наколінниками, підсумків для турнікетів і планшетів.

Як повідомляє пресслужба Міноборони, саме ці речі найпотрібніші, про що свідчило опитування військових, яке протягом липня-серпня провів Департамент політики закупівель Міноборони спільно з Командуванням сил логістики.

За словами заступника міністра оборони України Дмитра Кліменкова, опитування було проведено, щоб дізнатися реальний стан справ із забезпеченням ЗСУ формою, бронежилетами, шоломами. За цим майном потреба практично повністю закрита і забезпечення відбувається в повному обсязі зі сформованими складськими запасами.

Також військові мали можливість висловити побажання щодо того, якого речового майна їм не вистачає. Приміром, на їхню думку, варто видавати також демісезонні куртки (вітровки), одномісні індивідуальні намети, підсумки для планшетів і турнікетів, військові бейсболки, тактичні кросівки тощо.

“Ми прагнемо забезпечити наших військових усім необхідним для ефективного виконання завдань. Змінюється війна, змінюються потреби – і ми дослуховуємось до військовослужбовців. Під час опитування вони висловили конкретні побажання щодо речового майна, якого їм бракує. Ми це врахуємо”, – зазначив Кліменков.Раніше Міністерство оборони України кодифікувало та допустило до експлуатації у військах бронеавтомобіль Roshel Senator MRAP канадського виробництва.

Також у Міністерстві оборони України кодифікували та допустили до постачання до лав ЗСУ безпілотний авіаційний комплекс із назвою «Чорна вдова».
Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь