РФ вдарила по центру Краматорська двома авіабомбами: вже відомо про 2 загиблих та 19 постраждалих

Війна

РФ вдарила по центру Краматорська двома авіабомбами: вже відомо про 2 загиблих та 19 постраждалих

У середу, 25 вересня, росіяни обстріляли Краматорськ. Ворог завдав авіаударів по центру місту. На жаль, є загиблі та багато постраждалих.

Про це повідомили у Краматорській міській раді. Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено багатоповерхівки, магазини, цивільну інфраструктуру та автівки.

Окупанти вдарили по центру Краматорська

Російські загарбники обстріляли центр Краматорська. Ворог вдарив по місту 2 керованими авіабомбами.

Унаслідок атаки пошкоджено та частково зруйновано 2 багатоповерхівки, крамниці, автівки та цивільну інфраструктуру. На жаль, внаслідок обстрілу є загиблі та постраждалі.

Станом на 17:30 відомо про 2 загиблих та 19 постраждалих. На місці продовжують працювати слідчо-оперативна група, вибухотехніки, парамедики та всі відповідальні служби.

Це – черговий воєнний злочин росіян і чергове сумне нагадування, що абсолютно безпечних місць на Донеччині не залишилось. Бережіть себе! Евакуюйтесь!
– наголосили у Краматорській міській раді.

У поліції опублікували моторошні кадри після обстрілу. На фото видно, що внаслідок атаки багатоповерхівки мають серйозні пошкодження. Місцями – є обвали.

Ще один спалений військовий гелікоптер в Росії, на цей раз в Омську: і знову працювали школярі
В Омську двоє школярів спалили гелікоптер на місцевій авіабазі. За підпал їм пообіцяли заплатити 20 тисяч доларів. Про це повідомляють росзМІ.

У Пoльщі в жаxливу ДТП потpапив автобус з 58-ма укpаїнцями. Фото
У Польщі в жахливу ДТП потрапив автобус з 58-ма українцями

Теpміново! +1. Koбзoн сьoгодні зустpічає VIP-гоcтя. Дочекався
Заслужений артист т.з. pосії та затятий путініст Роман Мадянов, відомий, зокрема, з серіалу “Солдати”, помер у Москві (відправився на концерт кобзона) на 63-му році свого нікчемного життя

Залишити відповідь