Під час нічної атаки на Київ двоє людей постраждали, серед них дитина

Політика

Про це повідомляє ДСНС України на своєму телеграм-каналі.

«Вранці внаслідок падіння уламків БПЛА у Києві пошкоджень зазнали 4 багатоквартирні будинки та 20 автомобілів, сталася розгерметизація газової труби. Двоє людей постраждали: чоловік отримав поранення, у його дитини гостра реакція на стрес», – сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що вдень 26 вересня у усіх областях України знову оголосили повітряну тривогу. Майже одночасно с її оголошенням у Києві було чутно вибух.Станом на 10:04 повітряну тривогу було оголошено по усій території України. «Ракетна небезпека по всій території України! Зліт МіГ-31К», – писали Повітряні сили Збройних сил України (ЗСУ).

Пізніше Повітряні сили попередили про ракету «Кинджал», яка тримала курс на Хмельницьку область, а також ще один повторний ворожий пуск. Станом на 10.20 в небі було чисто.

Нагадаємо, що росія в ніч на 26 вересня випустила по Україні шість ракет різних типів та 78 дронів-камікадзе. Сили ППО знищили більшість ворожих цілей.

У Печерському районі, де впали уламки БпЛА, сталася розгерметизація газової труби на першому поверсі житлової пʼятиповерхівки.

В Івано-Франківську, де цієї ночі тривала робота протиповітряної оборони через ворожу атаку із застосуванням дронів-камікадзе, постраждалих немає. Ціллю противника стала цівільна інфраструктура.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь