Атака “Кинджалами”: в Києві лунали вибухи, що відомо

Війна

Атака “Кинджалами”: в Києві лунали вибухи, що відомо

Зранку, 26 вересня, Росія знову запустила “Кинджали” по Україні. Після цього у столиці чули вибухи.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали. Закликаємо перебувати в укриттях до закінчення повітряної тривоги, адже це може вберегти життя і полегшити роботу нашим захисникам неба.

У Києві чули вибухи

О 10:57 місцеві канали повідомили, що у Києві знову пролунав вибух, який вдалося почути під час повітряної тривоги. Небезпеку ля столиці оголосили незадовго до цього, орієнтовно о 10:48. Водночас офіційної інформації від місцевої влади стосовно вибухів не було.

Як пояснюють моніторингові канали, звуки вибухів, які збігалися з траєкторією гіперзвукових ракет “Кинджал”, можуть бути пов’язані із подоланням звукового бар’єра. Водночас не варто виключати й імовірність спроб перехоплення цілей в окремих регіонах.

Ракета летить на майже гіперзвуковій швидкості на фінальній стадії, відповідно вздовж її руху, а це зазвичай Чернігівська, Київська, Житомирська, Вінницька та Хмельницька області – чутно гучні звуки,
– пишуть “монітори”.Нагадаємо, раніше Високопосадовці Пентагону рекомендували США надати Україні боєприпаси з білим фосфором для використання на полі бою.

Окупанти повторно обстріляли власні підрозділи у Вовчанську: застосували “Сонцепек”

Жовтень озoлотить пpедставників чотиpьох знаків Зодiаку. Хто казково pозбагатіє у дpугий міcяць оcені
Яким знакам Зодіаку пощастить у справах і з грошима вже у жовтні

НА ЗНАК ПІДТРИМКИ! 🇺🇦 ПУГАЧОВА ТА ГАЛКІН ОДЯГЛИ ДОНЬКУ У КОЛЬОРИ УКРАЇНСЬКОГО ПРАПОРА💙💛 ФОТО В ПЕРШОМУ КОММЕНТАРІ 👇👇👇
Алла Пугачова та Максим Галкін одними з перших діячів російського шоу-бізнесу публічно засудили початок так званого «СВО» та залишили країну на знак протесту

Залишити відповідь