ЗСУ просуваються на Курщині, але росіяни продовжують контратаки, – ІSW

Війна

ЗСУ просуваються на Курщині, але росіяни продовжують контратаки, – ІSW

Українській Збройні сили надалі просувають на території РФ в Курській області. Своєю чергою, росіяни продовжують контратаки вздовж “українського виступу”, але не зробили жодного підтвердженого просування.

Українській Збройні сили надалі просувають на території РФ в Курській області. Своєю чергою, росіяни продовжують контратаки вздовж “українського виступу”, але не зробили жодного підтвердженого просування.Про це йдеться у новому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Протягом минулої доби українські військові продовжували наступальні дії в Глушковському районі. Втім, наголошують в ISW, підтвердженого просування тут не було. ЗСУ продовжували наступальні дії на околицях “українського плацдарму” в Курській області, але без підтвердженого просування.

Тим часом російські джерела ISW стверджували, що війська РФ начебто відбили українські атаки на південь і південний захід від Глушкового поблизу Нового Путі та Веселого.

Як стверджували російські джерела, бої тривали поблизу Краснооктябрьского, біля Любимівки, Даріно, Миколаєво-Даріно, Ольговки та біля Плехова.

Окупанти повторно обстріляли власні підрозділи у Вовчанську: застосували “Сонцепек”

Тpамп зpобив цинічну заяву пpо Зeленського. Як вiн поcмів?
Трамп зpобив обуpливу та цинічну заяву пpо Зeленського. Як вiн поcмів?

Нeмає слів… Кількість загuблих у Харкові збільшується щохвилини. Відео
Немає слів… Такий вигляд має багатоповерхівка в Харкові.

Залишити відповідь