У Ростовській області заявили про атаку дронів та пожежу

Політика

У Ростовській області (рф) у ніч проти 27 вересня працювали сили та засоби протиповітряної оборони через фіксацію безпілотників у регіоні. Внаслідок відбиття повітряної атаки під містом Новошахтинськ сталася пожежа.

Про це повідомляє губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

За словами російського чиновника близько трьох годин ночі, засобами ППО нібито були знищені 7 безпілотників, а сталося це під Новошахтинськом. При цьому місцева влада скаржилася на дронову атаку ще з 23:46 за місцевим часом.

«Внаслідок падіння уламків у полі спалахнула трава. Вогонь оперативно загасили чергово-рятувальними службами», – стверджує ростовський губернатор.

Він також додає, що внаслідок події «постраждалих та руйнувань на землі не зафіксовано».Натомість російські медіа пишуть, що пожежа в районі міста Новошахтинськ була досить сильною, й вона спалахнула в мікрорайоні Нова Соколовка біля ЛЕП. Також в мережі було оприлюднене відповідне фото.

У ніч проти 23 вересня у місті Кам’янськ-Шахтинський Ростовської області рф заявили про ракетну атаку на хімічний комбінат «Кам’янський». Він, серед іншого, виробляє паливо для ракет.

Нещодавно у Ростовській області рф ліквідували пожежу на нафтобазі у Пролетарську. Вона зайнялася після атаки Сил оборони та тривала 16 днів.

22 вересня у Ростовській області (рф) працювали сили та засоби протиповітряної оборони через атаку дрона. У Міллерівському районі пролунали вибухи і сталася пожежа.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь