Тернопільські піротехніки розміновують Харківщину

Життя
Тернопільські піротехніки розміновують Харківщину

Тернопільські піротехніки продовжують очищати українську землю від небезпеки на прифронтових територіях.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в області.

Піротехніки ДСНС невтомно працюють на прифронтових територіях, рятуючи українську землю від смертоносних дарунків ворога. Два відділення саперів з Тернопільщини наразі виконують завдання на Харківщині, беручи участь у гуманітарному розмінуванні деокупованих територій.

Щодня вони очищують гектари родючої української землі, виявляючи та знешкоджуючи вибухонебезпечні предмети різного типу. Позаду них вже сотні гектарів обстеженої території, але попереду – не менше. Піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій продовжують працювати, щоб перебування українців у рідних містах і селах було безпечним.

Сапери наголошують на важливості дотримання правил безпеки для цивільного населення: “Якщо ви виявили підозрілий предмет, не чіпайте його! Важливо відійти від знахідки, запам’ятати місце виявлення і зателефонувати за номерами 101 або 102.”

Тернопільські піротехніки – це справжні герої, які щодня ризикують своїм життям для безпеки інших. Їхня праця – це внесок у відновлення миру та спокою для кожного з нас.

Залишити відповідь