«Газпром» націлився на африканський ринок

Політика, Світ

Глава Газпром експорту Дмитро Хандога заявив, що компанія розглядає Африку як ключову точку зростання для розвитку постачань у майбутньому.

Він підкреслив, що в умовах очікуваного скорочення споживання газу в Європі протягом наступних кількох років, Газпром активно шукає нові ринки.

Хандога зазначив, що Африка може стати не лише ринком збуту, зокрема для зрідженого природного газу (СПГ), але й платформою для впровадження досвіду компанії в доставці газу до кінцевого споживача.

Раніше ми писали, що Велика Британія ввела санкції проти п’яти суден і двох організацій, пов’язаних із транспортуванням російського СПГ, включно з проєктом «Арктик СПГ 2». Ці заходи спрямовані на скорочення фінансування, яке підтримує війну росії проти України.

Також нагадаємо, що уряд росії прогнозує зниження доходів від продажу нафти та газу протягом наступних трьох років. Це станеться через зниження цін на енергоносії та м’якший податковий режим для «Газпрому».Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь