Внаслідок обстрілу Сум загинуло шестеро людей, серед жертв та поранених поліцейські

Політика

У Сумах російські війська двічі вдарили по медустанові 28 вересня. Вже відомо про шістьох загиблих, серед яких поліцейський.

Про це повідомляє Telegram глави МВС України Ігоря Клименка.

«У Сумах росіяни двічі вдарили по медичному закладу. Станом на зараз загинули 6 людей», – розповів він.

За даними глави МВС, внаслідок першого обстрілу загинула одна людина, було зруйновано перекриття декількох поверхів лікарні, розпочалася евакуація пацієнтів та персоналу.

«Для допомоги людям на місце обстрілу прибули рятувальники та поліцейські. Тоді ж, під час евакуації хворих, ворог знову наніс удар. Станом на зараз відомо про 6 загиблих, серед яких поліцейський. Ще одного поліцейського поранено», – додав Клименко.Цієї ночі росіяни випустили по Україні 73 ударних дрони та чотири ракети (дві балістичні «Іскандер-М» та дві авіаційні Х-59/69). Сили ППО знищили 69 «Шахедів» та дві керовані авіаційні ракети.

Також окупанти вдарили по закладу охорони здоров’я в Сумах. За попередньою інформацією, є постраждалі. Крім того, російські дрони атакували житловий сектор у Сумах.

Приблизно півтора десятка російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знищені силами та засобами ППО на підступах та на території столиці в ніч проти 28 вересня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь