Окупанти вдарили по житлових будинках у Добропіллі, є поранені, спалахнули пожежі

Політика

Російські війська в ніч проти 28 вересня атакували Добропілля. Почалися пожежі, семеро людей поранено.

Про це повідомляє Донецька облпрокуратура.

Так, 28 вересня, о 02:05, війська РФ атакували Добропілля, під ударами ворожої армії опинилось середмістя зі щільною житловою забудовою.

«Засоби ураження поцілили по багатоквартирних і приватних будинках, де у своїх оселях зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості 7 містян», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними прокурорів, п’ятьох чоловіків віком від 30 до 79 років, 72-річну дружину одного з них та ще одну жінку 65 років доставлено до лікарні.«У них діагностовано мінно-вибухову, черепно-мозкову травми, струс головного мозку, колото-різані рани», – додали у відомстві.

Окрім житлових будинків, частину яких охопила пожежа, зазнали пошкоджень адмінбудівля й гараж. Тип зброї, використаної ворогом для атаки, встановлюється.

Цієї ночі росіяни випустили по Україні 73 ударних дрони та чотири ракети (дві балістичні «Іскандер-М» та дві авіаційні Х-59/69). Сили ППО знищили 69 «Шахедів» та дві керовані авіаційні ракети.

Також окупанти вдарили по закладу охорони здоров’я в Сумах. За попередньою інформацією, є постраждалі. Крім того, російські дрони атакували житловий сектор у Сумах.

Приблизно півтора десятка російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знищені силами та засобами ППО на підступах та на території столиці в ніч проти 28 вересня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь