46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня-іспанця: втерла носа Мурату Налчаджиоглу.

Суспільство

Ані Лорак у день свого 46-річчя отримала пропозицію руки і серця від свого коханого Ісаака Віджраку. Співачка погодилася стати дружиною іспанця.

46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня з Іспанії

Співачка Ані Лорак, яка має українське коріння, але живе і працює в росії, понад 2 роки будує стосунки з іспанцем Ісааком Віджраку. Ісаак став першим чоловіком, якого артистка після розлучення з Муратом Налчаджиоглу не стала приховувати від публіки. В одному з інтерв’ю Лорак зізналася, що саме з цим чоловіком вона вперше себе відчула дійсно щасливою. Також артистка зізналася, що зрозуміла, що всі її попередні стосунки були токсичними, а з Ісааком все по-іншому.

Ані Лорак може бути вагітна
46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня з Іспанії

27 вересня у день свого 46-річчя Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого коханого і погодилася стати його дружиною. Про це стало відомо після того, як Ісаак Віджраку у своєму Інстаграм-блозі опублікував відео, де він освідчився співачці. На відео чоловік у чорному костюмі стоїть на одому коліні і протягує коробочку з обручкою. Лорак приймає пропозицію і одягає каблучку на безіменний палець. Після цього закохані обіймаються.

 

Деякі подарунки тривають вічно. З днем народженням, моя любов

, – підписав ролик чоловік.

Користувачі мережі відреагували на допис Ісаака і привітали закоханих у коментарях. Ось, що пишуть фоловери:

  • “Я так рада за вас! Любові вам! Це так прекрасно”;
  • “Які ви обидва прекрасні! Будьте щасливі”;
  • “Ми дуже раді за вас. Бережіть Кароліночку, вона заслуговує на найкраще”.

Хто такий Ісаак Віджраку

Наречений Ані Лорак не багатій і не бізнесмен. Співачка обрала звичайного тренера з йоги і духовного наставника. Варто відзначити, що познайомилися Ісаак з Лорак саме завдяки йозі: чоловік був тренером Лорак.

Деякий час у закоханих були відносини на відстані, адже Ісаак жив в Іспанії, а Лорак в росії. Та у травні цього року у своєму Інстаграм-блозі чоловік поділився тим, що ставить свою роботу тренера на паузу, адже тепер весь час хоче бути зі своєю коханою. Чи має зараз Ісаак якусь роботу – не відомо. Та очевидно, що саме Ані Лорак у їхній парі заробляє набагато більше.

Залишити відповідь