Після ліквідації Насралли верховного лідера Ірану сховали у безпечне місце

Політика, Світ

Верховного лідера Ірану Алі Хаменеї перевезли у безпечне місце. Причиною цього були заяви про ліквідації ватажка «Хезболли» Хасана Насралла.

Про це повідомляє Reuters.

Два іранські чиновники повідомили агентству, що верховного лідера Ірану перевели в безпечне місце всередині країни з посиленими заходами безпеки.

За словами джерел Reuters, Іран перебуває у постійному контакті з ліванською «Хезболлою» та іншими регіональними групами, щоб визначити наступний крок після того, як Ізраїль оголосив про вбивство лідера «Хезболли» Хасана Насралли.

Варто додати, що у липні у столиці Лівану був ліквідований ватажок ХАМАС Ісмаїл Ханіє.

Нагадаємо, що Армія оборони Ізраїлю (ЦАГАЛ) заявила про ліквідацію лідера «Хезболли» Хасана Насралла. Він загинув внаслідок авіаудару по столиці Лівану.

27 вересня ізраїльські військові завдали удару по столиці Лівану – Бейруту. Ціллю їхньої атаки був лідер Хезболли Хасан Насралла. Удару було завдано по підземному бункеру, де зустрічаються керівники організації. Нараз достеменно невідомо, чи живий Насралла.

Також нагадаємо, що прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив на Генасамблеї ООН, що у разі атаки Ірану на Ізраїль, ЦАГАЛ завдасть удару у відповідь, підкреслюючи, що ізраїльські військові дотягнуться скрізь.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь