У росіян щось вибухнуло на залізничному мосту у Самарській області

Політика

Сильний вибух стався на залізничному мосту у Самарській області на росії. Внаслідок вибуху пошкоджено дві бетонні конструкції, які тримають залізничне полотно.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

Вони зазначають, що в районі міста Кінель здетонував якийсь вибуховий пристрій, коли по мосту їхав вантажний потяг. Рух поїздів мостом тимчасово припинено.За даними «Бази», невідомий пристрій вибухнув близько 13:30 на залізничному мосту в районі міста Кінель. Внаслідок вибуху були пошкоджені острівці безпеки.

Наразі рух поїздів мостом тимчасово припинено. При цьому залізничні колії не пошкоджені. На місці працюють правоохоронці.

Нагадаємо, що в ніч на 27 вересня в Московській області було ліквідовано полковника ЗС рф  Олексія Коломєйцева. Він готував операторів дронів та керував профільним центром.Втрати росії на війні проти України вже перевищили 650 тисяч солдатів. За останню добу українські захисники ліквідували 1470 росіян.

Приблизно півтора десятка російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знищені силами та засобами ППО на підступах та на території столиці в ніч проти 28 вересня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь