У Волгоградській області рф атакований арсенал з іранською балістикою, – ЦПД

Політика, Світ

У Волгоградській області рф, ймовірно, був атакований склад з російською зброєю. Там могли зберігати іранські балістичні ракети.

Про це повідомляє керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко в Telegram.

Він зазначив, що був атакований арсенал боєприпасів головного управління ракетно-артилерійського озброєння міністерства оборони росії у населеному пункті Котлубань Волгоградської області.

«Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них», – зазначив Коваленко.

У мережі вночі повідомляли про вибухи у Котлубані та «приліт» по складу зі зброєю військ рф. Там спалахнула пожежа, місцеві жителі повідомили про детонацію.У мережі також повідомляють про пожежу на військовому аеродромі «Балтимор» в Єйську Краснодарського краю. Там могли зберігати ракети «Кинджал».

У Краснодарському краї рф у місті Єйськ пролунали вибухи поблизу військового містечка та військового аеродрому. Там заявили про атаку безпілотників.

У ніч проти 23 вересня у місті Кам’янськ-Шахтинський Ростовської області рф заявили про ракетну атаку на хімічний комбінат «Кам’янський». Він, серед іншого, виробляє паливо для ракет.

Нещодавно у Ростовській області рф ліквідували пожежу на нафтобазі у Пролетарську. Вона зайнялася після атаки Сил оборони та тривала 16 днів.

22 вересня у Ростовській області (рф) працювали сили та засоби протиповітряної оборони через атаку дрона. У Міллерівському районі пролунали вибухи і сталася пожежа.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь