Змішуємо вівсянку з капустою і не додаємо ні грама борошна. Ну дуже смачний пиріг виходить

Світ

Змішємо вівсянку з капустою та не додаємо ні грама борошна! Корисна випічка до сніданку чи на перекус!

Не лише корисно, а й дуже смачно! До сніданку або на легкий перекус те, що потрібно. Продукти знадобляться найпростіші і часу на готування йде всього-нічого.

Інгредієнти:

  • Капуста – 400 г.
  • Вівсяні пластівці – 100 г.
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 150 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Орегано – 0,5 ч..л.
  • Чорний перець
  • Розпушувач – 1 ч.л.
    Для змащування:
  • яйце – 1 шт.
  • Сир – 40 г. (за бажанням)

Спосіб приготування:

У ємність вбиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо сушений орегано, сіль, чорний мелений перець і збиваємо віночком.

Всипаємо вівсяні пластівці, розпушувач, перемішуємо і прибираємо убік на 10-15 хвилин, щоб набрякла вівсянка.

Капусту дрібно шаткуємо і злегка обминаємо руками, щоб вона дала трохи соку.

Відправляємо капусту до решти інгредієнтів і добре все перемішуємо.

Беремо відповідну за розміром форму, застилаємо пергаментом і рівномірно розподіляємо вівсяно-капустяну масу.

Пергамент змащуємо маслом, щоб напевно нічого не прилипло.

Зверху поливаємо наш пиріг сумішшю збитого яйця та тертого на дрібній тертці сиру та відправляємо запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Сир, зрозуміло, можна не додавати.

Після духовки даємо 5 хвилин “відпочити”, нарізаємо і можна пробувати! Виглядає такий пиріжок дуже апетитно!

Залишити відповідь