Найпростіше тісто та всього 8 хвилин на випічку. Рецепт у моєї скарбничці багато років і ніколи ще не підводив! Тісто виходить дуже смачне навіть саме по собі, а для піци воно просто ідеальне.

Світ

Найсмачніша домашня піца! Найпростіше тісто та всього 8 хвилин на випічку! Нічого складного і дуже смачно!

Своя домашня піца ні з чим не зрівняється! Тісто виходить дуже смачне навіть саме по собі, а для піци воно, на мій погляд, просто ідеальне. А що особливо подобається, то це простота приготування без жодних проблем.

Пропорції тіста на дві великі піци діаметром 35 см.

Процес приготування:

У чашу вливаємо теплу воду, всипаємо дріжджі, додаємо сіль, олію та злегка перемішуємо.

Для замісу ми використовуємо кухонний комбайн, але можна замісити і руками, годині на ручний заміс піде приблизно 7-8 хвилин.

Поступово, в 3-4 заходи, всипаємо муку і замішуємо тісто. Тісто готове, як тільки воно перестає прилипати до чаші комбайна чи рук (якщо замішуємо вручну).

Відповідну ємність змащуємо олією, укладаємо в неї тісто, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці для підйому на 40 хвилин.

Після підйому тісто злегка обминаємо, потім розтягуємо руками доти, доки це можна зробити, а потім розкачуємо качалкою від центру.

Посудину застелюємо пергаментом, перекладаємо тісто і формуємо акуратні борти.

Як основу ми використовуємо домашній соус “маринару”, а для начинки візьмем свіжі помідори, трохи шинки, домашню копчену грудинку та печериці.

Ось така начинка нам подобається найбільше! Домашній томатний соус, аромат копченостей від грудинки та трохи грибочків.
Гартуйте фото

Зверху, зрозуміло, присипаємо все більшою кількістю сиру (у мене це суміш твердого і моцареллі) і відправляємо в розігріту до 250 градусів духовку на 8 хвилин або 220-230 градусів на 10-12 хвилин.

Після духовки посипаємо піцу пряними травами, збризкуємо оливковою олією та прикрашаємо свіжим ароматним базиліком.

Друзі, подивіться, яка краса виходить! Така піца в 9 випадках з 10 буде кращою та смачнішою, ніж та, що приїде з доставкою або куплена в магазині.

Залишити відповідь