«Гострі Картузи» повертаються: Netflix опублікував фото зі старту зйомок повнометражного фільму

Політика

Netflix зніматиме повнометражний фільм «Гострі Картузи»: головну роль Томмі Шелбі виконуватиме ірландський актор Кілліан Мерфі

Про це повідомляють Variety та Netflix y соцмережі Х.

«Томмі Шелбі повернувся. Кілліан Мерфі та Стівен Найт возз’єдналися на знімальному майданчику, коли офіційно стартує виробництво майбутнього фільму Netflix», – анонсувала стримінгова платформа.

Відомо, що режисером повнометражного фільму від Netflix є Том Гарпер, який також керував кількома епізодами серіалу «Гострі Картузи».

Зазначено, що над фільмом працюють британський кінематографіст Стівен Найт, продюсери Керін Мандабах та Гай Хілі, а також виконавчі продюсери Девід Косс, Джеймі Глейзбрук, Ендрю Уоррен та Девід Мейсон.

«Здається, Томмі Шелбі не закінчив зі мною… Дуже приємно знову співпрацювати зі Стівеном Найтом і Томом Гарпером над кіноверсією «Гострі Картузи». Це для фанатів», – казав Мерфі.

Видання додає: акторський склад фільму тримали в таємниці, проте минулого місяця стало відомо, що в «Гострих Картузах» гратиме Баррі Кеоган. Він відомий за ролями у фільмах «Дюнкерк», «Вбивство священного оленя», «Вічні» та «Банши з Інішеріна».

Премʼєра серіалу «Гострі Картузи» відбулася у 2013 році на BBC Two. Останній шостий сезон вийшов у 2022 році, коли в червні стало відомо про роботу над фільмом.

Раніше стрімінгова компанія Netflix розширила свій список ігор та планує запустити багатокористувацьку гру за мотивами південнокорейського серіалу «Гра в кальмара».

Крім того, стримінговий сервіс Netflix і розробник ігор Mojang Studios створять анімаційний серіал за мотивами компʼютерної гри Minecraft, яка святкує 15-річчя.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь