Рютте готовий працювати з Трампом та Гарріс

Політика, Світ

 у Брюсселі.

Як відзначив Рютте, він не хвилюється щодо результатів виборів президента у США, оскільки добре знає обох кандидатів на посаду голови Білого дому. Мова йде про:

За словами нового генерального секретаря, він чотири роки працював з Трампом. Останній був тим, хто підштовхнув Альянс до Китаю, а також до більших витрат в питанні оборони.

Гарріс, своєю чергою, має добрий послужний список на посаді віцепрезидента й є дуже шановним лідером.

«Я зможу працювати з ними обома, незалежно від результатів виборів, і, звичайно, я не можу голосувати, тож побачимо, що станеться», – додав Рютте.

Нагадаємо, що Марк Рютте, який сьогодні, 1 жовтня, офіційно став новим генеральним секретарем НАТО, заявив, що Україна буде головним питанням у списку його пріоритетів як нового очільника Альянсу.

Новий генеральний секретар НАТО, колишній прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, сьогодні, 1 жовтня, розпочне виконання своїх обов’язків, змінивши на цій посаді норвежця Єнса Столтенберга.

Нагадаємо, що нині вже ексголова уряду Нідерландів Марк Рютте 30 червня виголосив останнє звернення на цій посаді, де назвав свої здобутки та найважливіші події, що припали на його кар’єру очільника уряду з 2010 року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь