У Сумській області оголосили примусову евакуацію дітей з батьками із 90 населених пунктів

Політика

У Сумському районі в 90 населених пунктах семи територіальних громад оголосили обов’язкову евакуацію дітей разом з їхніми батьками, законними представниками або особами, які їх замінюють.

Цей указ був підписаний 30 вересня керівниками Сумської обласної військової адміністрації та Оперативно-тактичного угруповання Сіверськ.

Евакуація стосується Білопільської та Ворожбянської міських територіальних громад, Краснопільської та Хотінської селищних територіальних громад, а також Юнаківської, Миропільської та Миколаївської сільських територіальних громад.

Для організації примусової евакуації дітей та їхніх батьків залучено соціальні служби місцевого самоврядування, поліцію, рятувальників і військових.

Раніше ми писали, що примусову евакуацію здійснять з 29 населених пунктів Куп’янського району Харківської області та з трьох населених пунктів Волноваського району Донецької області.Також нагадаємо, що у Румунії через загрозу повені евакуювали понад 6 тисяч мешканців постраждалих районів, негода вплинула також на роботу портів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь