Більшість українців позитивно оцінюють дії влади у боротьбі з енергетичною кризою

Політика

Згідно з результатами опитування, проведеного соціологічною групою Рейтинг, понад 66% українців високо оцінюють дії влади щодо боротьби з енергетичною кризою. Зокрема, 12% респондентів вважають ці дії цілком ефективними, а 54% — скоріше ефективними.

Найбільше українців обізнані про відновлення зруйнованих енергооб’єктів (50%), залучення міжнародної допомоги (38%) та посилення захисту інфраструктури (36%). Про розвиток розподіленої генерації та збільшення імпорту електроенергії знають менше — лише 19-20% опитаних. Водночас 8% респондентів не знають про жодні з цих заходів.

Дослідження також показало високий рівень відповідальності українців за оплату електроенергії — 93% опитаних зазначили, що завжди вчасно сплачують рахунки. Опитування проводилося серед громадян віком від 18 років у всіх регіонах, окрім тимчасово окупованих територій .

Раніше ми писали, що німецькі бізнесмени й керівники компаній виявляють дедалі більше бажання приїздити до України попри війну. Вони бачать помітний прогрес у боротьбі з корупцією у країні.

Також нагадаємо, що у 2024 році близько 60% українських біженців у Молдові працевлаштувалися.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь