Російський диктатор узаконив амністію всіх підсудних, які готові воювати

Політика, Світ

Диктатор володимир путін підписав закон, який звільняє від кримінальної відповідальності підсудних, які проходять військову службу в росії.

Згідно з новим законодавством, обвинувачені, що служать під час мобілізації або уклали контракт, можуть бути звільнені від кримінальних наслідків на стадії судочинства.

Цей закон також розширює можливості для засуджених, вироки яких ще не набули законної сили, включаючи тих, чий випадок знаходиться на стадії апеляції. Існує побоювання, що росія може відправити таких підсудних на фронт у війні проти України .

Додатково, закон змінює положення Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів рф, що свідчить про прагнення до мобілізації ресурсів у військовий час. Цей крок викликав обурення та занепокоєння серед міжнародної спільноти, оскільки може призвести до збільшення кількості новобранців за рахунок осіб, які мають кримінальне минуле.

Раніше ми писали, що володимир путін, за даними видання The Atlantic, одержимий ідеєю безсмертя, що впливає на його поведінку та особисті вимоги до оточення.Також нагадаємо, що державна дума російської федерації ухвалила законопроєкт, який дозволяє залучати до війни проти України не лише вже засуджених або тих, хто перебуває під слідством, але й понад 20 тисяч підсудних.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь