У Раді прокоментували чутки про відставку Буданова

Політика

Відставка начальника ГУР Буданова «не обговорюється», принаймні зараз.

Як повідомив у телеграмі нардеп Юрій Мисягін, таку заяву зробив голова Міноборони Умеров на вчорашньому засіданні Комітету Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, коли його запитали про можливу відставку Буданова.

«Учора проходило засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, і оскільки засідання було не закрите, то про це можна написати. Так ось, на засіданні був присутній Міністр оборони Рустем Умеров, і його попросили прокоментувати новини, які з’являються в інформаційному просторі щодо заміни глави ГУР України Кирила Буданова. На що шановний міністр відповів, що на сьогодні це питання не обговорюється», – розповів нардеп.

Раніше ЗМІ писали, що начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов може незабаром залишити свою посаду, йому вже обрано потенційного наступника.

Також ми писали, що керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов перевірив позиції розвідників у Харківській області. Разом з командирами провів планування операцій.Також нагадаємо, що спецпризначенцям Головного управління розвідки після підняття на острові Зміїному прапора України потім довелося провести 28 годин у відкритому морі на гумовому човні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь