Окупанти обстріляли Дніпропетровщину: є поранені

Політика

Російські війська 2 жовтня обстріляли два райони Дніпропетровської області, завдавши ударів по Нікопольському та Синельниківському районах.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що атаки були здійснені дронами-камікадзе та артилерією. Постраждали двоє чоловіків віком 69 і 89 років, яких було госпіталізовано.

Наслідки обстрілів включають пожежі, пошкодження приватних будинків, інфраструктури, транспортного підприємства, а також знищення приватної садиби та гаража. Крім цього, було пошкоджено лінії електропередач та кілька господарських споруд. У Синельниківському районі також було пошкоджено приватний будинок ударом безпілотника.

Раніше ми писали, що 30 вересня, російські окупанти обстріляли місто Мирноград Донецької області. Внаслідок атаки загинула людина, є постраждалий.

Також нагадаємо, що у Херсонській області російські загарбники обстріляли Антонівку, передмістя Херсона. Внаслідок атаки постраждали троє людей – дві жінки та чоловік.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь