На благодійному аукціоні для прикордонників продали гітару Вакарчука

Політика

На благодійному аукціоні для потреб прикордонників виручили майже 4 млн грн. Серед лотів були екіпіровка відомих спортсменів та гітара співака Святослава Вакарчука.

Про це Державна прикордонна служба повідомляє у Фейсбуці.

«Захід організовано і проведено за ініціативи Благодійної організації «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє». Серед лотів на аукціоні були представлені екіпіровка відомих українських та зарубіжних спортсменів, спортивний інвентар учасників міжнародних змагань, годинники та пам’ятна атрибутика бойових прикордонних підрозділів, поштові марки та інші сувеніри. Також «пішла з молотка» гітара Святослава Вакарчука, який виступив для воїнів та усіх присутніх», – ідеться у повідомленні.
У підсумку вдалося отримати близько 4 мільйонів гривень. Частина коштів буде спрямована на потреби 1, 3, 6, 7 та 10 прикордонних загонів, лоти від яких також були представлені на аукціоні, інша – на реабілітацію українських воїнів.Раніше на аукціоні продали золоте бікіні, який носила Керрі Фішер на зйомках фільму «Зоряні війни: Повернення Джедая». За нього вдалося виручити 175 тисяч доларів.

Сценарій «Зоряних війн», який Гаррісон Форд залишив у лондонській квартирі, продали на аукціоні за 10 795 фунтів стерлінгів.

Рідкісний перший iPhone продали на аукціоні за рекордну суму.

На аукціоні Julienʼs Auctions у Лос-Анджелесі (США) продали вечірню сукню принцеси Діани за $1,148 мільйона доларів, що в 11 разів перевищує її попередню оцінку.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь