Французька військова постраждала у ДТП під польським містом Познань

Політика, Світ

П’ять автомобілів зіткнулися вранці у польському селі Серославі поблизу міста Познань, внаслідок чого постраждала французька військова.

Про це повідомило RMF24.

Інформацію про аварію надав виданню пресофіцер познанської поліції, який розповів, що ДТП сталася після 8:00 ранку у Серославі.

Зіткнулись п’ять автомобілів, три з яких належали французьким військовим. Внаслідок цього, за даними польського пресофіцера, постраждала французька військова.

«На місці події працюють співробітники поліції, з’ясовують обставини. Одна людина отримала перелом ноги і звернулася до лікарні. Наразі дорога перекрита», – повідомив він.Нагадаємо, що у німецькому місті Ессен поліція заарештувала 41-річного сирійця за підозрою в підпалі двох будинків, внаслідок чого постраждали близько 30 людей. Інциденти викликали широкомасштабне реагування з боку екстрених служб. Правоохоронці повідомили, що затриманий може бути також причетним до ДТП, внаслідок якої фургон врізався у два магазини.

Раніше ми писали, що в одному з містечок іспанської провінції Толедо невідомий юнак у масці та з ножем напав на дітей на футбольному полі — загинув 11-річний хлопчик.

Також нагадаємо, що у місті Азамбужа, що неподалік від португальської столиці Лісабона, 12-річний учень однієї зі шкіл поранив ножем шістьох дітей, які вчаться в цьому ж закладі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь