Ілон Маск заборонив форматування тексту в дописах на X

Політика, Світ

Ілон Маск, власник платформи, раніше відомої як Twitter, звинуватив користувачів у надмірному використанні форматування тексту в їхніх дописах, і негайно обмежив використання жирного шрифту та курсиву.

Після останнього оновлення побачити відформатований текст допису можна буде повністю розгорнувши його.

«Напівжирний шрифт на X буде вилучений з перегляду в основній стрічці через його надмірне використання. Вам доведеться натиснути на деталі посту, щоб побачити все, що виділено жирним шрифтом. Мої очі кровоточать. Те саме стосується курсиву та будь-якого іншого форматування. Ними зловживають для залучення», — написав Ілон Маск в X.

Нагадаємо, навесні минулого року соціальна мережа X (Twitter) збільшила ліміт символів до приголомшливих 10 тисяч символів. Публікувати такі довгі дописи отримали змогу власники платної підписки на платформу. Разом з цим соцмережа надала авторам можливість форматувати текст, виділяючи його частини жирним шрифтом або курсивом.

Нагадаємо, що засновник Tesla Ілон Маск вкотре опинився у центрі скандалу після нападок на відому співачку Тейлор Свіфт.Раніш ми писали, що мегапопулярна наразі співачка Тейлор Свіфт підтримала президентську кампанію кандидатки від демократів Камали Гарріс.

Нагадаємо, у США відбулися дебати між кандидатами у президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Ми повідомляли також, що Гарріс назвали переможницею дебатів навіть у тих штатах, що за традицією вважаються за такі, що «коливаються».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь