«Zal*pa, thank you»: Трамп потрпапив у кумедний конфуз у соцмережі X

Політика, Світ

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп знову потрапив у конфуз у соціальній мережі X (раніше Twitter).

Цього разу він подякував користувачу з непристойним нікнеймом «Zal*pa» за лайк під своїм постом. У своєму повідомленні Трамп написав:

«Zal*pa, дякую, що лайкнув мій пост! Я надішлю тобі важливі оновлення щодо виборів у Північній Кароліні. Переконайся, що ти готова голосувати за Дональда Дж. Трампа 5 листопада», – було написано у пості.

Попри те, що, ймовірно, це була автоматична розсилка, реакція користувачів соцмережі на цю подяку була бурхливою. Багато людей звернули увагу на незручність ситуації, зокрема й сам адресат.

Раніше ми писали, що федеральний суд у Вашингтоні оприлюднив документ, підготовлений спецпрокурором, який визначає «злочинну поведінку приватного характеру» Дональда Трампа під час подій 6 січня 2021 року, коли натовп його прихильників громив Капітолій.Також нагадаємо, що кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Гарріс було запропоновано дати інтерв’ю програмі «60 хвилин» на каналі CBS News. Проте республіканець відмовився від цього.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь