Нідерланди можуть поділитися з Україною технологіями у сфері БПЛА

Політика

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс заявив, що його країна має багато технологій та знань у сфері безпілотників. Спеціалісти можуть поділитися знаннями з Україною.

Про це очільник нідерландського оборонного відомства сказав у коментарі «Укрінформу».

Брекельманс наголосив, що Нідерланди «продовжують і продовжуватимуть» підтримувати Україну. Однією зі сфер, куди Нідерланди вкладають значні інвестиції, є безпілотники.

«Ми бачимо, що наразі безпілотники є дуже важливими на полі бою. І ми в Нідерландах маємо багато технологій та знань, якими ми можемо поділитися з Україною і які ми також можемо зробити доступними, інвестуючи самі та разом з Україною. Тож це також буде для нас важливим пріоритетом», – зазначив міністр оборони Нідерландів.

Нещодавно Нідерланди оголосили про новий пакет фінансової підтримки в розмірі 209,5 мільйона євро. Кошти підуть для відновлення критично важливої інфраструктури в Україні.Раніше ми писали, що координаційний комітет партнерства затвердив четвертий та п’ятий пакети допомоги від Данії на 44 млн євро для Миколаївської області.

Також нагадаємо, що Міноборони отримало кошти від Данії на виробництво САУ «Богдана». виділені 40,7 млн євро з пакету допомоги вже на рахунках міністерства.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь