На гарячому затримали поліцейського, який вимагав величезний хабар у бізнесмена

Політика

Співробітника Національної поліції затримали під час отримання хабара, він разом із групою спільників вимагав 300 тисяч доларів у представника великого бізнесу за закриття кримінальних проваджень.

Загалом вони намагалися незаконно заволодіти 2 мільйонами доларів. Наразі тривають слідчі дії, а досудовим розслідуванням займаються працівники Центрального апарату Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора.

Цей інцидент знову порушив питання про необхідність змін у керівництві Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції, зокрема про можливу відставку його очільника Андрія Рубеля.

Раніше ми писали, що днями було затримано топ-менеджера АТ НАЕК «Енергоатом». Його затримали біля офісу «Енергоатому» на Гоголівській на хабарі 100 тисяч гривень, який він начебто вимагав у постачальників палива.Також нагадаємо, що у Києві правоохоронці повідомили про підозру службовій особі одного з управлінь Держслужби з надзвичайних ситуацій за розтрату товарно-матеріальних цінностей (ч. 4 ст. 191 КК України).

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь