Такий рецепт швидкої вечері повинна знати кожна господиня. Результат завжди перевершує сподівання

Світ

“Бомбічна” вечеря по-швидкому! Найпростіший рецепт приготування Жюльєна на сковороді.

Жульєн з грибами та куркою. Ця ситна страва буде прекрасним обідом або вечерею для всієї родини.

Рецепт:

  • Куряча грудка -400гр.
  • Печериці -400гр.
  • Цибулина -1-2шт.
  • Вершки -500мол.
  • Сіль – до смаку
  • Сир -120гр.
  • Вершкове масло -30гр.
  • Рослинна олія -3-4ст.л.
  • Суміш для приготування Жюльєна з куркою та грибами «Чарівне дерево» -1пачка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Курячі грудки 400 грам розріжемо кубиками. 1-2 цибулини поріжемо кубиками.

Гриби печериці свіжі 400гр розріжемо кубиками. Беремо сковороду або казан, на дно наливаємо олію. Кладемо курячі грудки і трохи обсмажимо її, додаємо 30 грам вершкового масла, додаємо цибулю і смажимо всі разом до випаровування рідини, тепер додаємо гриби і смажимо ще всі разом 3-4 хвилини.

У миску вливаємо 500 мл вершків, у нас жирністю 20%, додаємо спеції та 1ч.л. муки, ми беремо вже готову суміш для жульєна. Тут вже є всі спеції для жульєна, це чорний перець, куркума, мускатний горіх, сушений часник, а також вже мука. Перемішуємо.

Вливаємо вершки зі спеціями до грибів з м’ясом і доводимо до кипіння, гасимо одну хвилину. Сир 120 грам натріть на великій тертці, додамо половину сиру в казан і перемішаємо, другою половиною сиру посипаємо жульєн і прибираємо казан в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.

За бажанням можна запекти у формі або кокотницях. Дістаємо та подаємо з будь-яким гарніром, наприклад з рисом, дуже смачно, ароматно та ситно.

Залишити відповідь