72 бригада після виходу з Вугледара продовжує стримувати росіян на нових позиціях

Політика

Бійці 72 механізованої бригади імені Чорних Запорожців після виходу з міста Вугледар відійшли на новий рубіж оборони та зайняли позиції для продовження стримування ворога.

Про це hromadske розповів пресофіцер 72 ОМБр ЗСУ ім. Чорних Запорожців Арсеній Приліпка.

Напередодні бригада опублікувала кадри ударів по ворожій техніці з підписом: «Рубіж оборони змінився. Робота — ні!».

Пресофіцер розповів, що відхід із Вугледара відбувався за наказом, але й залежно від обставин.
«Зрозуміло, що ворог не буде чекати, доки ми знайдемо оптимальні шляхи відходу. Він постійно завдає ударів, контролює, логістику ускладнює, тому ухвалюється рішення вже на полі бою, грубо кажучи… Дуже легко коментувати та звинувачувати командування в ухваленні певних рішень, не перебуваючи на командному пункті й не володіючи тією ситуацією і тією інформацією, яка є у командира бригади», — сказав він.Нагадаємо, що за минулу добу, 3 жовтня, українські Сили оборони ліквідували 1 230 російських загарбників та знищили 288 одиниць ворожої техніки.

Ще ми повідомляли, що Сили оборони України уразили важливий елемент ворожого озброєння – російську радіолокаційну станцію «Небо-М».

Днем раніш, 2 жовтня, Сили оборони України ліквідували 1 150 російських загарбників, знищили 6 танків та 17 ББМ ворога.Також ми писали, що українські сили ППО збили всі безпілотники, якими ворог намагався атакувати Київ у ніч на 3 жовтня.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь