Уламки російського дрона були знову виявлені у Румунії

Політика, Світ

Румунія знову виявила уламки безпілотника, який був запущений росією у напрямку України.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони Румунії.

Як зазначається, фрагменти дрона були знайдені в районі Літцовського каналу, приблизно за кілометр від Георгіївського гирла, у дельті Дунаю.

«Команда фахівців Міноборони, Румунської розвідувальної служби та Міністерства внутрішніх справ обшукала зазначену територію. Фрагменти безпілотника російського походження були вилучені для подальшого аналізу згідно з правовими процедурами», — йдеться в повідомленні.

Також було зазначено, що безпілотник не завдав шкоди інфраструктурі, оскільки його фрагменти були знайдені в позаміській зоні.«Міністерство національної оборони рішуче засуджує атаки росії на українські цивільні об’єкти та інфраструктуру, що є грубим порушенням міжнародного права», — додали у відомстві.

Раніше ми писали, що до України прибув зенітно-ракетний комплекс Patriot, який раніше погодилась передати Румунія для захисту наших населених пунктів.

Також нагадаємо, що у румунському прикордонні з Україною над Дунаєм в ніч на 2 жовтня оголошували повітряну тривогу та піднімали винищувачі через атаку російськими ударними безпілотниками на півдні Одещини.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь