Командування 123 бригади ТРО проводить розслідування через смерть одного з командирів

Політика

Командування 123 бригади тероборони підтвердило проведення службового розслідування у зв’язку з трагічною смертю командира 186 окремого батальйону, підполковника Ігоря Гриба.

У заяві бригади зазначено, що Ігор Гриб був відданим військовій справі офіцером, який піклувався про свій особовий склад і активно вирішував проблеми свого військового колективу. Командування висловило співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця.

Обставини загибелі Ігоря Гриба наразі з’ясовуються, і триває службове розслідування. Командування також закликало дати час для розгляду ситуації в колективі, щоб вирішити всі проблеми і забезпечити подальшу ефективність виконання бойових завдань особовим складом бригади.

Відомо, що бригада активно брала участь у бойових діях з початку війни, зокрема у визволенні Миколаївщини та Херсонщини, а також у захисті узбережжя річки Дніпро.

Раніше ми писали, що комбат 186-го батальйону 123-ї бригади, підполковник Ігор Гриб вкоротив собі віку після того, як його підрозділ відмовився виконувати наказ і залишив позиції.Також нагадаємо, що бійці 72 механізованої бригади імені Чорних Запорожців після виходу з міста Вугледар відійшли на новий рубіж оборони та зайняли позиції для продовження стримування ворога.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь