Все дуже просто і в результаті смачно, потрібно вам по суті, всього 2 інгредієнти без випічки

Світ

Смакота без випічки за 15 хвилин! До чаю просто незамінні. Тепер діти сир їдять із задоволенням. Цукерки з сиру з вафлями.

Рецепт:

  • Сир-200гр.
  • Вафлі -150гр.
  • Згущене молоко -1-2ст.л.(за потребою)
  • Шоколад для обвалки -30гр.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Для приготування будуть потрібні вафлі, будь-які на Ваш смак, вершкові або шоколадні. Сьогодні робимо із шоколадних.

Кладемо вафлі в блендер 150 г і подрібнюємо до однорідної маси. Тепер додаємо сюди ж у блендер 200 г сиру. І пробиваємо все до однорідності, можна сир пробити блендером окремо, а потім змішати всі разом. Робіть, як Вам буде зручніше.

Якщо сир дуже сухий, то можна додати пару столових ложок молока, що згущує. Нам сьогодні не знадобилася. Кладемо масу, що вийшла в миску, маса виходить досить пластична. Беремо трохи маси та катаємо кульки руками. Розмір кульок на Ваш розсуд. Все теж саме робимо з рештою маси.

Натріть шоколад на великій тертці і обвалюємо цукерки в шоколадній стружці або можна обваляти в какао порошку з додаванням цукру, або кокосової стружки або дробленого горіха.

Тепер цукерки прибираємо в холодильник охолоне хоча б на годинку. За цей час цукерки зміцніють і стануть пружними. Можна подавати до чаю. Просто, доступно, швидко та дуже смачно. Цукерки виходять не нудотно солодкі.

Залишити відповідь