НА ПОЛТАВЩИНІ ВНАСЛІДОК ПОЖЕЖІ ЗАГИНУЛА ЦІЛА РОДИНА З МАЛИМИ ДІТЬМИ

Війна

НА ПОЛТАВЩИНІ ВНАСЛІДОК ПОЖЕЖІ ЗАГИНУЛА ЦІЛА РОДИНА З МАЛИМИ ДІТЬМИ

Наразі про причини пожежі не повідомляється.

На Полтавщині у селі Слобідка загинула ціла родина через пожежу у будинку. Трагедія сталася вночі 5 жовтня близько 02:00. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції у Полтавській області

За попередньою інформацією, після ліквідації пожежі у будинку було виявлено чотирьох людей без ознак життя. Поліцейські зазначили, що внаслідок інциденту загинули чоловік та жінка 1987 і 1993 років народження, їхні син та донька, які народилися у 2020 році.

У поліції додали, що тіла загиблих направили на судово-медичну експертизу, аби встановити причини смерті

Наслідки пожежі у будинку в селі Слобідка / фото Нацполіція

Наразі слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (“Порушення вимог пожежної або техногенної безпеки, що призвело до загибелі людей”). Причини та обставини події з’ясовуються.

ПОЖЕЖІ В УКРАЇНІ – ОСТАННІ НОВИНИ

Як писали, у Харківській області внаслідок пожежі згоріло ціле селище Піски-Радьківські. Через це відомо про смерть чотирьох людей, ще 60 осіб евакуювали. У поліції повідомили, що вогонь поширювався дуже стрімко, тому троє жінок та чоловік просто не встигли втекти.Також у вересні в Чорнобильській зоні вирувала сильна пожежа. Через сильний вітер вогонь швидко розповсюджувався на нові ділянки, на місці працювало багато пожежників з різних областей України.

Доведеться завершити музичну”: Тарас Тополя заговорив про політичну кар’єру
Тарас Тополя зазначив, що на двох стільцях не вийде сидіти.

Укpаїна pозпочала дpугий етап наcтупу на рф! Найкращі тaнки пеpекинуто в курську область
Оглядач Forbes Девід Акс вважає, що Україна перекинула всі свої найкращі танки в Курську область. Він пов’язує падіння Вугледара саме з цим

Вася вдався до погpоз через забoрону моcковської цеpкви
Ломаченко: Ті, хто бере участь у забороні УПЦ, зовсім не розуміють наслідків того, що потім буде відбуватися…

Залишити відповідь