Сирський привітав українців із Днем територіальної оборони

Політика

Відповідне звернення опубліковано на його сторінці у Facebook.

«Воїни ТрО неодноразово доводили та продовжують підтверджувати свою ефективність та майстерність безпосередньо у боях на найгарячіших напрямках фронту. У пам’яті кожного українця назавжди закарбований подвиг солдатів, сержантів та офіцерів Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Вічна шана і слава усім донькам і синам нашої країни, які поклали свої життя у боротьбі за волю і незалежність Батьківщини… Дорогі тероборонівці! Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, сили духу та незгасимої енергії! Переможемо!», –  повідомив Сирський.

Він нагадав, що на початку широкомасштабної збройної агресії рф проти України,
люди – різні за віком, професією та досвідом, взяли до рук зброю. Фермери, вчителі, бізнесмени, актори, журналісти, будівельники, програмісти, науковці мужньо стали на захист України, поповнивши лави Сил територіальної оборони ЗСУ.
«Підрозділи та частини ТрО з перших днів, не втрачаючи жодної хвилини, прийняли бій з російськими окупантами на околицях рідних для них Києва й Чернігова, Сум і Харкова, Херсона та десятків інших українських міст і сіл. Згодом, тисячі українських захисників та захисниць у складі бригад та батальйонів тероборони з різних куточків нашої держави рушили на схід та південь – відбивати навалу підступного ворога», – зазначив головнокомандувач.

Нагадаємо, що за 5 жовтня ЗСУ ліквідували на фронті 1250 окупантів. Також нашим захисникам вдалося підбити 101 одиницю автотехніки та 55 артсистем. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 06.10.24 орієнтовно склали 660 470 осіб.

війська рф продовжують свій наступ з метою захопити українські території. Зокрема, ворог готує нові штурми на Оріхівському та Роботинському напрямках Запорізької області.

Раніше ми писали, що влітку окупанти у Вовчанську стратили чотирьох українських військових. Військові рф зробили це за наказом свого командування на території агрегатного заводу.

Також нагадаємо, що бійці Третьої штурмової бригади продовжують винищувати російських загарбників. Українські захисники показали, як на Харківщині вони ефектно підірвали FPV-дронами техніку та військових російської армії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь