Окупанти атакувала Одесу «Шахедами»: спалахнули склади та вантажівки

Політика

В ніч на 6 жовтня окупанти атакували Україну дронами. Почались пожежі на складах, є постраждалий.

Про це повідомляє ДСНС України в Одеській області.

«Країна-агресор знов атакувала наше місто ворожими шахедами. На жаль, під час атаки постраждав один чоловік, якого у важкому стані було госпіталізовано до медичного закладу», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок влучання безпілотників була пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення та вантажні автомобілі. На місцях влучання спалахнули пожежі, які ліквідували вогнеборці.

Від ДСНС залучались 12 одиниць техніки та 47 рятувальників, від Асоціації добровільних пожежних України – 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

Нагадаємо, що Україна пережила чергову ніч масованої повітряної атаки російських терористів. На столицю  російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків. Повітряна тривога у місті оголошувалася тричі і сумарно тривала понад п’ять годин.

Раніше ми писали, що у передмісті Херсона окупанти скинули вибухівку з дрона на таксі. Внаслідок атаки отримав поранення водій.

Також нагадаємо, що в ніч на 3 жовтня росіяни атакували «шахедами» Хмельницьку область. Влучань в об’єкти інфраструктури не було.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь