Ух, як це смачно! М’ясо під капустяною шубкою, не рецепт, а знахідка, склали та забули

Світ

Ух, як це смачно! Лінива вечеря із серії рецептів “Господиня відпочиває”: М’ясо під капустяною шубкою, не рецепт, а знахідка, склали та забули. Така страва урізноманітнить ваше меню, воно незвичайне, але дуже смачне. М’ясо виходить ніжне та соковите, а капуста просто смакота.

Інгредієнти:

  • Капуста – 500гр.
  • М’ясо яловичина – 400гр.
  • Морква – 1шт.
  • Цибулина – 1шт.
  • Сіль – 1/2ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Рослинна олія – 4ст.л.
  • Сир – 150гр.
  • Сметана – 4-5ст.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

М’ясо філе наріжемо кубиком як на гуляш. Цибулину наріжемо чверть кільцями, капусту нашаткуємо соломкою, моркву натрімо на крупній тертці.

Капуста кладемо в миску, додаємо половину ч. л. солі, трохи чорного перцю, лавровий лист, 4ст. рослинної олії та перемішуємо.

Деко підходяще змащуємо вершковим маслом, на дно кладемо м’ясо, м’ясо підсолюємо, додаємо чорний перець і перемішуємо. 2 шаром кладемо цибулю, 3 шаром кладемо моркву, 4 шаром кладемо капусту.

Сир 150гр натріть на великій тертці і посипаємо капусту. Зверху капусту змащуємо добре сметаною, сметану можна замінити на майонез.

Ставимо в розігріту духовку і готуємо за 190 градусів 60-70 хвилин.

Залишити відповідь