У Києві на проспекті Науки провалився асфальт, два будинки без води

Політика

Через пошкодження водопроводу на проспекті Науки у Києві рух транспорту обмежений першою смугою у напрямку Столичного шосе. Тролейбуси № 1 тимчасово не курсуватимуть. Рух тролейбусного маршруту № 11 організований до Деміївської площі.

Про це повідомила КМДА на своєму телеграм-каналі.

Зазначається, що фахівці «Київводоканалу» локалізували пошкодження водопроводу на проспекті Науки, триває ліквідація аварії. Але тимчасово відсутнє водопостачання в житлових будинках за адресами: проспект Науки, 26 та 30.
«Для виконання подальших ремонтних робіт необхідно буде провести розриття на тротуарі та проїжджій частині. Для споживачів направлена автоцистерна з питною водою. Рух транспорту обмежений першою смугою в напрямку Столичного шосе. Водночас автобусні маршрути № 20, 27, 52 курсують без змін», — сказано у повідомлені.Нагадаємо, що 5 жовтня у Києві були закрити на вхід станції метро «Теремки» та «Іподром» через технічну несправність рухомого складу.

Комунальна корпорація «Київавтодор» за результатами тендеру замовила у ТОВ «Ростдорстрой» (RDS) капітальний ремонт 200-метрового аварійного шляхопроводу на Новокостянтинівській вулиці за 377 млн грн.

Комунальна корпорація «Київавтодор» оголосила тендер на реставрацію мосту Метро. Очікувана вартість замовлення – 2 009 825 454 гривень.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь