Гордон розкрив свої джерела, інформація з яких дає йому впевненість, що війна незабаром закінчиться.

Суспільство

Журналіст Дмитро Гордон заприсягся, що активна фаза війни закінчиться до кінця поточного року.

“Є обнадійливий момент. Ми все це подолаємо, ми вирулимо звідти, і все буде гаразд. Головне зараз – думати лише про одне і робити все для одного, лише для перемоги. Все інше прийде“, – запевнив українців Дмитро Гордон.

Інтерв’ю Дмитра Гордона для Наташі Влащенка можна переглянути на каналі YouTube.

На питання про те, чи правда, що війна закінчиться до кінця цього року, журналіст відповів так:Я вам скажу, я присягаюся, я в це абсолютно вірю. Просто вірю і жодної секунди не сумніваюся в цьому, тому що найголовніше, що ми маємо, – це інформація. Це завжди найголовніше. Інформація, яка допомагає щось зробити, чогось уникнути. Інформація, коли вона є, то ти на коні.

“Інформація з різних джерел. Я називаю їх навіть, не соромлюся цього робити. Це відкриті джерела українські, російські та західні, а там дуже багато є інформації, до речі. Треба тільки пов’язувати різні речі та думати, тобто це називається аналіз”. Це неофіційні, закриті джерела українські, найтопічніші джерела, вище не буває нічого, і це західні джерела (американські, британські, німецькі, французькі, польські), теж дуже високі джерела (перші, другі, треті особи країн). Коли ти все це маєш, аналізуєш, перемелюєш усередині і думаєш про це постійно, навіть уві сні, вимальовується картинка, про яку я й говорю”, – підсумував Дмитро Гордон.


Копіювати

Залишити відповідь