Зеленський пояснив, навіщо відправив делегацію з начальником Генштабу у Вашингтон

Політика, Світ

Зеленський відправив представників у Вашингтон – начальника Генштабу Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Стефанішину. Вони мають просувати український План перемоги і тиснути на партнерів, а ті – на росію, що б завершити війну.

Про це президент розповів у вечірньому зверненні 6 жовтня.

«Говорив із Головкомом Сирським. Була доповідь по поточній ситуації на фронті. Покровський напрямок, Курахівський, Лиманський. Головком разом з іншими військовими, із представниками Міністерства оборони наступного тижня працюватиме з нашими партнерами щодо деталей Плану перемоги – військових пунктів Плану та стратегічних безпекових. Я відправив наших представників у Вашингтон – начальника Генштабу Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Стефанішину», – пояснив Зеленський.

Він нагадав, що сьогодні виповнилося два місяці з початку Курської операції. Нею українці довели, що можуть витискати війну в рф, і за достатньої підтримки партнерів зможемо тиснути на росію, щоб там відчували, що війна нічого їм не дасть.

Нагадаємо, Зеленський презентував свій План перемоги під час поїздки у США. Американські ЗМІ писали, що союзники зустріли цей план прохолодно, мовляв, він не містить нічого такого, щоб кардинально змінило ситуацію у війні.⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь